Ràdio Les Planes celebra 35 anys d’història

Les emissores de ràdio municipals són i han estat una part molt important per al món de la comunicació i també com a eina de cohesió. Ràdio Les Planes n’és un exemple. Enguany fa 35 anys que es va posar en marxa, i l’emissora segueix encara ben viva gràcies als col•laboradors que en formen part.

Ràdio Les Planes celebra 35 anys, i com la majoria d’emissores municipals, sobreviu gràcies a la feina voluntària d’estudiants, aficionats a la música, apassionats de la comunicació… persones que volen viure de prop l’àmbit radiofònic.

Aquestes emissores van viure un boom important durant els vuitanta i els noranta, i Ràdio Les Planes no n’era una excepció: va comptar amb desenes de voluntaris que li donaven vida. Ara, la situació és més complicada però s’intenta donar a conèixer el món radiofònic a la gent, especialment entre els més petits.

Amb els seus passat i present, Ràdio les Planes és una de les emissores municipals representatives de la comarca. El seu futur dependrà, com sempre ha fet, de les persones apassionades per la comunicació que sumin els seus esforços per tirar-la endavant.

x