Els pacients que necessitin un TAC cranial d’urgència ja no s’hauran de desplaçar fins a Girona

Els pacients de l’Hospital d’Olot que necessitin fer-se un TAC cranial d’urgència ja no s’han de desplaçar fins a l’Hospital Josep Trueta de Girona des del dia 4 d’aquest mes. Els professionals de l’hospital valoren positivament aquest avanç i es preveu ampliar el servei més enllà de les exploracions de crani.

Nou servei per als pacients d’urgències de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa: des del dia 4, els que necessitin un TAC cranial ja no hauran de ser desplaçats fins al Trueta de Girona. Es tracta d’un avantatge per als pacients i per als professionals, que poden tenir un diagnòstic més profund i fiable d’una forma més ràpida. La valoració dels professionals que han utilitzat el TAC cranial en urgència, per tant, és positiva.

El TAC és una exploració que facilita el treball dels metges i el diagnòstic al pacient. Si es pot donar aquest servei és gràcies a un conveni amb l’Institut de Diagnòstic per la Imatge de Girona: alguns dels seus radiòlegs són els que cobreixen les hores d’urgències a l’Hospital d’Olot, que gràcies a això pot oferir TACs les 24 hores del dia. Es preveu que properament, el servei de TACs urgents s’ampliï a exploracions toràciques i abdominals.

 

Notícies relacionades:
– La II Jornada de Millora en la Seguretat dels Pacients a les Comarques de Girona celebrada a Olot demana registrar totes les actuacions a l’hospital
– Augmenten les atencions a urgències i els parts de l’Hospital d’Olot durant el primer any de funcionament del nou edifici
– L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa compleix un any anunciant la incorporació de nous serveis

x