La Generalitat donarà suport als ajuntaments investigats per la Fiscalia de l’Audiència Nacional

La Generalitat no deixarà sols els ajuntaments investigats per la Fiscalia de l’Audiència Nacional arran de l’aprovació de la moció de l’ACM i l’AMI per donar suport al Parlament en la resolució independentista. La consellera de Governació en funcions, Meritxell Borràs, va convocar dimecres els alcaldes dels consistoris afectats. Borràs va lamentar la instrumentalització per part de l’Estat espanyol dels òrgans jurídics i va fer una crida a la tranquil·litat i va explicar que la trobada era un acte de ‘retorn’ pel suport que el govern va rebre del món municipal quan el president en funcions, Artur Mas, va haver de declarar pel 9N.

La reunió va comptar amb la presència dels alcaldes de Igualada, la Seu d’Urgell, Sant Cugat del Vallès, Celrà i Girona. De fet, l’únic que encara no ha rebut encara la citació de la fiscalia és el vallesà. A l’Ajuntament d’Olot també es va aprovar la moció en suport a la resolució independentista del Parlament de Catalunya, però no està sent investigar per l’audiència.

Notícies relacionades:
– Estanis Vayreda sobre les investigacions als ajuntaments: “Haurem d’assumir el que vingui perquè estem molt convençuts”

 

x