La UE Olot lluitarà per endur-se la primera victòria a domicili al camp del cuer

El Llosetí és el proper rival de la UE Olot. El seu camp és petit i ells hi estan molt acostumats, però això no treu que siguin els cuers de la classificació. Això, sens dubte, posa les coses més fàcils a un Olot que té moltes possibilitats de sumar els primers tres punts a domicili.

No va ser en la primera ocasió, però tenen tots els números que sigui en la segona. Al camp del Llosetí, últim a la classificació, les possibilitats de guanyar a fora de casa, es multipliquen. Però els resultats del cuer a casa han estat molt ajustats sempre, per tant, les aparences enganyen: el camp és molt petit i el rival, hi està molt acostumat.

La disponibilitat de la plantilla és la dels darrers partits: Diego i Perea podrien reaparèixer, però no es pretén arriscar. Tot i la possible absència d’aquests dos jugadors clau, aquest cap de setmana l’Olot opta als tres punts a domicili amb més possibilitats que mai fins ara aquesta temporada.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot s’avança en el tram final a l’Hospitalet però acaba encaixant l’empat i segueix sense guanyar lluny de l’estadi (1-1)
– Un gol de falta directa de Sergio Ortiz al minut 89′ dóna la quarta victòria consecutiva a casa a la Unió Esportiva Olot
– La Unió Esportiva Olot s’endú un punt de la Pobla de Mafumet però segueix sense conèixer la victòria lluny de casa (2-2)

x