El Club Vòlei Olot segueix en estat de gràcia i destrossa al Sant Martí (3-0), mantenint-se segon classificat a la Primera Nacional

El sènior masculí del CV Olot no ha donat opció al rival i continua segon a la classificació, en un inici de temporada d’escàndol. Els jugadors de Miquel Roca van a Tarragona la setmana vinent, a la pista del líder, el Sant Pere i Sant Pau, amb la opció de prendre-li la primera posició. 

Aquest equip és una joia. El sènior masculí del CV Olot celebrava eufòric un nou triomf davant del CV Sant Martí. No era per menys aquesta festa al final del matx d’aquesta tarda, ja que l’equip de Miquel Roca continua segon classificat a la Primera Nacional.

La nova categoria i el nivell dels rivals no espanta als garrotxins, que continuen mostrant un esperit entranyable i una competitivitat digne d’admirar. El públic tampoc ha faltat a la cita d’aquesta tarda, davant d’un rival inferior que  no ha poogut ni puntuar a la pista Jordi Mora.

Des del primer fins al tercer set el matx ha estat dominat pel CV Olot, amb una defensa dura i exigent i amb un atac potent i precís que ha desmuntat al rival. Tot i que els olotins han començat bé tots i cadascun dels sets, el Sant Martí s’ha anat acostant en el marcador i ha competit fins als 20 punts. Això sí, el 3 a 0 final i la comunió amb el públic ho diu tot. Aquest equip està en estat de gràcia i no es confia davant de ningú.

Amb el triomf d’avui, els olotins posen pressió al Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, que ha guanyat a l’Arenys a casa i la setmana vinent rep als de Miquel Roca, en un duel que podria fer canviar de líder la Primera Nacional. Amb ambició, fe i caràcter, el CV Olot sgeueix demostrant que en el pot petit hi ha la bona confitura, i que aquest any l’equip torna a tenir ganes de fer-la grossa en un tros de categoria.

 

Notícies relacionades:
– El Vòlei Olot torna a la Primera Divisió després d’anys sense competir-hi per raons econòmiques