La companyia garrotxina Pic Pic organitza tallers de teatre solidaris amb la Marató de TV3

La companyia de teatre garrotxina Pic Pic ha organitzat per aquest cap de setmana diversos tallers de teatre solidaris amb la Marató de TV3. Els tallers, celebrats a la sala d’Els Catòlics d’Olot, han aconseguit omplir totes les places disponibles, tant en les sessions per a nens com per adults. Els tallers tenen dos objectius principals: un és recaptar fons per a la Marató per lluitar contra la diabetis i l’obesitat. L’altre, és que la quarantena de participants, que són tant amateurs com persones més acostumades al teatre, puguin passar-s’ho bé i descobrir, per unes hores, com és el món de les arts escèniques.

Notícies relacionades:
– La companyia Pic Pic és escollida per formar part del FITAG i crea una cançó pròpia
– La companyia Pic Pic porta dissabte l’espectacle El Show Xou al teatre principal d’Olot amb pràcticament totes les localitats venudes