El Garrotxa RC es regala un triomf abans de Nadal que li dóna moral per a la segona fase de la competició (19-12)

Els Spartans de Granollers van plantar cara de principi a fi en un matx intrascendent per a la classificació, però es van topar amb un gran Garrotxa que va conquerir el segon triomf del curs davant la seva afició.

RC GARROTXA - SPARTANS GRANOLLERSÚltim partit de l’any del Garrotxa RC, que tancava la primera volta de la competició a Primera Catalana davant d’un rival del seu mateix nivell.

Els Spartans de Granollers van vendre cara la seva pell, i van plantejar un partit rocós. Tots dos buscaven la segona victòria en la lliga i el partit va tenir en la intensitat i la bona defensa les seves claus. Una marca del Garrotxa va obrir el camí dels punts, però abans del descans els Spartans van posar-se a tan sols dos punts de distància.

A la represa, les baixes temperatures no van refredar el matx, tot el contrari. Els Teixons es van posar altre cop per davant amb una marca molt treballada, mentre que el Granollers va estar murri per empatar just després, amb una bona cursa lateral.

Amb taules en el nou electrònic de l’estadi de Sant Roc, els locals van anar a l’atac i van rebre el premi a 10′ del final, amb una marca que ja seria definitiva després de l’encert en el posterior xut entre pals. Amb aquesta treballada victòria, els Teixons aconseguien un triomf intrascendent per a la classificació però molt valuós per a la moral de l’equip olotí. Ara, toca descansar fins al 2016, on el Garrotxa RC té l’objectiu no només de mantenir-se sinó també de proclamar-se campió de la segona fase.