Elena Ribera, número 2 de Democràcia i Llibertat a Girona, demana el vot per assegurar que “els recursos que enviem a Madrid siguin per a les necessitats dels catalans”

La número 2 de Democràcia i Llibertat a Girona, Elena Ribera, ha estat aquest matí a Sant Feliu de Pallerols en un acte electoral demanant el vot, juntament amb el conseller en funcions de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. Han estat rebuts pel consistori a la sala de plens, on Vila ha signat el llibre d’honor de l’ajuntament, i han passejat per la fira de Santa Llúcia. Ribera ha remarcat que “s’ha d’estar al costat del president Mas” i que “votar Democràcia i Llibertat significa assegurar que els recursos que Catalunya envia a Madrid es destinin a les necessitats dels catalans”. Santi Vila, per la seva banda, ha destacat la importància de les eleccions del 20 de desembre, relacionant-les amb el procés sobiranista català i apel·lant a la perseverança i a la feina ben feta.

Notícies relacionades:
– Jordi Xuclà, cap de llista de Democràcia i Llibertat per Girona: “No serem nosaltres els que ens aixecarem de la taula de negociació”
– El candidat de Democràcia i Llibertat, Francesc Homs: “Qui perjudica les empreses catalanes és Madrid”