La Unió Esportiva Olot cau per la mínima al camp del cuer de la categoria, el Llosetí, que encara no havia guanyat a casa seva (1-0)

El conjunt de Rodri ha desaprofitat una ocasió única d’estrenar-se a fora de casa davant d’un inferior Llosetí, que ha guanyat el primer partit a Es Puig aquesta temporada. Jose ha comès un penal en el primer temps que ha condemnat l’equip olotí amb l’únic gol del matx. 

Cop dur per a un Olot que definitivament no se’n surt a domicili. Amb dos desplaçaments en les darreres dues setmanes, l’equip ha tingut moltes opcions de sumar de tres en tres, però no ho ha aconseguit.

Aquest migdia, davant del pitjor equip del grup 3 de la Segona B, l’Olot no ha estat capaç de marcar i ha vist com els de Nico López s’enduien el primer triomf del curs a casa seva amb més encert però sense haver creat excessiu perill en atac.

Les dimensions reduides d’Es Puig han condicionat molt el partit, i Rodri ha hagut de presentar un onze carregat de novetats per les baixes, com Valho, Abel, Marcel, Eric Reverter o Sergio Ortiz.

El conjunt garrotxí ha gaudit d’ocasions a la Lloseta, especialment a les botes de Marcel, que ha tingut la més clara del primer temps. Pocs minuts després, però, Jose s’ha equivocat i ha comès penal en una jugada aïllada. Una pena màxima que no ha desaprofitat Nico Baleani per posar el seu equip per davant en el marcador.

Wilfred ha salvat els mobles abans del descans amb una intervenció clau, i a la represa, l’Olot ha millorat, tot i que tampoc en excés. La defensa del Llosetí, nerviosa per la necessitat de resultats, no ha permès concessions, i a l’Olot li ha costat moltíssim generar ocasions. Els de Rodri han demanat penal per mans dins l’àrea, però l’àrbitre ha dit que no hi havia res.

Amb la UE Olot llançat a l’atac però sense inquietar en excés a Mingo, en el tram final han arribat les opcions dels visitants. En el darrer sospir, Marcel ha enviat la pilota al pal, en la més clara del duel. Els balears han marcat en fora de joc aprofitant una contra i el col·legiat ha anulat el segon, fent patir a Es Puig fins al final, però per als locals tot ha acabat bé amb la seva primera victòria com a locals a la Segona B. L’Olot afronta la setmana vinent el darrer partit de l’any a l’estadi, on sí que està gaudint de bons resultats, davant del poderós Hèrcules.

 

Notícies relacionades:
– La UE Olot lluitarà per endur-se la primera victòria a domicili al camp del cuer
– La Unió Esportiva Olot s’avança en el tram final a l’Hospitalet però acaba encaixant l’empat i segueix sense guanyar lluny de l’estadi (1-1)
– Un gol de falta directa de Sergio Ortiz al minut 89′ dóna la quarta victòria consecutiva a casa a la Unió Esportiva Olot