El conseller en funcions de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, es mostra convençut que la propera legislatura serà la definitiva per a la variant d’Olot

El conseller en funcions de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha aprofitat la seva visita a Sant Feliu de Pallerols per parlar del futur de la variant d’Olot. Vila ha dit que en aquesta legislatura el compromís era el consens amb l’estat i redactar projectes. També ha assegurat que, en el moment del compromís, de cares a la vinent legislatura “des de la Generalitat ens vèiem capaços de projectar i pressupostar per tirar endavant la part que ens correspon”. Ha mostrat també la seva convicció que la legislatura vinent serà la definitiva per aquesta infraestructura i ha recordat que ara és el moment de “tirar pressupostos endavant i començar a licitar obres”.

Notícies relacioandes:
– Elena Ribera, número 2 de Democràcia i Llibertat a Girona, demana el vot per assegurar que “els recursos que enviem a Madrid siguin per a les necessitats dels catalans”
– El PPC es compromet a donar resposta a les al·legacions de la variant d’Olot entre finals d’any i principis del 2016
– La Generalitat ha culminat la redacció del projecte constructiu de la variant d’Olot amb un pressupost previst d’entre 117 i 125 milions d’euros