En Comú Podem vol fer el referèndum sobre l’autodeterminació de Catalunya durant el 2016

Aquest dilluns a la tarda els candidats de En Comú Podem van presentar el seu programa electoral a la sala d’actes de l’Institut de promoció d’Olot. Dolors Terrades, número 1 per Girona, i el número 2, Joan Luengo, van explicar algunes de les mesures previstes a nivell estatal, català i garrotxí. En Comú Podem es presenta com un projecte de partits que s’uneixen per formar un grup parlamentari català. Volen implantar mesures que blindin la prohibició del ‘fracking’ a qualsevol punt de l’Estat i volen implantar un pla de millora de l’agricultura ecològica i de proximitat. A nivell estatal, volen reorganitzar les partides dels pressupostos per rescatar les persones que ho necessitin. Sobre la qüestió catalana, En Comú Podem recorda que en el seu programa inclou la celebració d’un referèndum on els catalans podran votar sobre la independència.