Jordi Xuclà, cap de llista de Democràcia i Llibertat per Girona: “Garantim que farem un procés ordenat cap a l’estat propi”

Aquest matí els candidats gironins de Democràcia i Llibertat, Jordi Xuclà i Joan Bagué han fet campanya pels comerços del centre d’Olot. Ho han fet acompanyats del garrotxí Pere Macias. Els candidats han demanat la concentració del vot útil sopranista a Democràcia i Llibertat. Garanteixen que faran un procés ordenat cap a l’estat propi amb la celebració d’un referèndum i marquen la diferència amb ERC, assegurant que treballaran en el dia a dia de la política parlamentaria per defensar els interessos dels catalans. Pere Macias , tot i que ha havia anunciat que deixa la vida política, ha acompanyat els candidats gironins en la campanya i ha advertit del risc que suposa un govern del PP i Ciutadans.

Notícies relacionades:
– Elena Ribera, número 2 de Democràcia i Llibertat a Girona, demana el vot per assegurar que “els recursos que enviem a Madrid siguin per a les necessitats dels catalans”
– Jordi Xuclà, cap de llista de Democràcia i Llibertat per Girona: “No serem nosaltres els que ens aixecarem de la taula de negociació”

x