La botiga Vintage, guanyadora del segon Premi 100% Emprenedors, obre les seves portes a Olot

 

El projecte empresarial Vintage, una botiga de venda d’articles de segona mà que el passat 27 de novembre va obtenir el segon guardó als Premis 100% Emprenedors, ha obert les seves portes al carrer Sant Antoni Maria Claret d’Olot. La seva impulsora, Marisol Pagès, ha declarat a OLOT TELEVISIÓ que el premi ha reafirmat la seva confiança en el projecte.

La tapa d’un vàter convertida en un mirall, una col·lecció de roba interior femenina de fa dècades o un cotxe antic a punt per circular són alguns dels articles que es poden trobar a la botiga Vintage, que va inaugurar-se ahir entre amics i coneguts. El projecte va obtenir el passat 27 de novembre el segon premi 100% Emprenedors que atorga l’Ajuntament d’Olot. La seva impulsora, Marisol Pagès, valora el premi com la reafirmació de la seva confiança en aquest negoci. La botiga obre les portes des d’avui amb centenars d’articles de segona mà a preus assequibles i un lema molt clar: moblar no costa res.

 

Notícies relacionades:
– Les empreses C-Actiu i Vintage són els guanyadors del primer i segon premi dels Premis 100% Emprenedors

x