Milloraran la seguretat viària del Pont del Salt de Sant Joan les Fonts durant el 2016

La Generalitat de Catalunya ampliarà durant el 2016 el Pont del Salt, situat a l’entrada de Sant Joan les Fonts. Es treballarà així en un projecte que porta sis anys aturat, que reforçarà el ferm i millorarà la mobilitat del pont. La intervenció té un cost d’1 milió d’euros.


El març del 2009 La Direcció General de Carreteres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques va redactar un projecte de pavimentació de la carretera que uneix Castellfollit i la Canya, i dins aquesta intervenció es preveia la millora i ampliació del Pont del Salt de Sant Joan les Fonts. Però la situació econòmica del país va obligar a posposar l’obra. Arran de la insistència de l’Ajuntament de Sant Joan, la Generalitat s’ha compromès a complir la primera fase del projecte, consistent en reforçar el ferm i millorar la seguretat viària del pont, que inclourà un pas de vianants més segur.

Aquesta intervenció té un valor d’1 milió d’euros, i es treballarà en l’arranjament del pont durant el 2016. Però l’obra també comportarà un altre problema: les petites dimensions del pont obliguen a tallar els dos sentits de la marxa.

Amb aquesta obra es complirà la primera fase del projecte: la segona fase es durà a terme el 2017 i suposarà la millora del ferm entre les Funoses i la Canya.

Deixa un comentari