Una vintena de majors de 45 anys participen en els tallers de dansa contemporània del Teatre Principal, que culminaran amb un espectacle

El Teatre Principal acull, fins demà, uns tallers de dansa per a majors de 45 anys. S’han dut a terme cada dimecres des del mes d’octubre, i d’aquest treball en sortirà un espectacle que veurà la llum al proper festival Sismògraf d’Olot i al Mercat de les Flors de Barcelona.


Cada dimecres des del mes d’octubre la sala d’assaig del Teatre Principal ha acollit les classes particulars d’una vintena de garrotxins. Particulars perquè el que s’hi ensenyava era dansa contemporània, exclusivament a majors de 45 anys.

Demà s’acaben els tallers, que han tingut lloc a diferents punts de Catalunya, sota l’impuls del Mercat de les Flors de Barcelona. D’aquí en sorgirà un espectacle que s’estrenarà durant el festival de dansa Sismògraf d’Olot, que comptarà amb una important representació dels majors de 45 anys, el cor de dansa d’aquesta obra.

Precisament aquest espectacle explicarà la dualitat que viu aquesta franja social, preocupats per no veure’s exclosos de la societat, segons el mateix coreògraf. L’obra veurà la llum durant la primavera del 2016.

 

Notícies relacionades:
– El festival Sismògraf busca persones majors de 45 anys per participar en un taller de dansa

x