El pessebre vivent de Joanetes ampliarà la zona d’aparcament esperant repetir l’assistència de l’any passat

El Pessebre Vivent de Joanetes compleix 25 edicions aquest any. Serà del 25 al 27 de desembre, i mobilitzarà a més de 400 figurants per rememorar mig centenar d’escenes pròpies del Nadal i la tradició pagesa. Com sempre, comptarà amb l’estel il·luminat més gran del món, instal·lat al cim de Santa Magdalena. Aquest 2015, a banda dels nens, tindran entrada gratuïta els socis del Club Super3, i el pessebre reforçarà la seva zona d’aparcament: l’any passat es va registrar el rècord de visitants al pessebre, amb 8.000 assistents.

Notícies relacionades:
– El Pessebre Vivent de Joanetes tanca portes amb un total de més d’11.000 visites
– El Pessebre Vivent de Joanetes estrena web i recupera l’estrella fugaç a Santa Magdalena
– Joanetes posa en marxa la pàgina web i les xarxes socials del Pessebre Vivent