La Diputació aprova l’increment d’un 11% del fons de cooperació dels ajuntaments

El ple de la Diputació de Girona ha aprovat l’increment d’un 11% del fons de cooperació dels ajuntaments, tot i que la CUP, PSC i Esquerra s’han abstingut per falta de debat polític.


El Ple de la Diputació de Girona arriba a les portes de Nadal amb un regal per als ajuntaments, un augment de l’onze per cent del Fons de Cooperació Econòmica i cultural, el més important que fins ara destina als municipis, i que aquest any vinent comptarà amb més de tretze milions d’euros.

La CUP, PSC i Esquerra han defensat que l’augment d’aportacions als ajuntaments, però en canvi, s’han abstingut en la votació, majoritàriament per considerar que no hi ha hagut diàleg polític abans d’arribar al ple.

El ple de la Diputació ha aprovat les bases reguladores de les subvencions del Fons de Cooperació econòmica amb els 14 vots a favor de CiU i el de la diputada d’Independent per la Selva.

 

Notícies relacionades:
– La Diputació de Girona posa a disposició dels ens locals l’Oficina de Transparència de cares a la posada en marxa de la llei
– La Diputació de Girona aprova un pressupost de 113’9 milions d’euros per al 2016 amb el vot en contra de la CUP

x