Teresa Jordà, candidata ERC Girona, sobre un possible referèndum: “A Espanya no hi hem d’anar a demanar res més, ja ho hem fet reiterades vegades”

La cap de llista per Girona d’Esquerra Republicana de Catalunya, Teresa Jordà, ha fet campanya aquest matí a la Plaça Mercat d’Olot acompanyada de la exalcaldessa de Riudaura, Eulàlia Massana. Han parlat d’amenaces mediambientals que s’han produït a la Garrotxa durant la darrera legislatura, com el fracking, o la necessitat de la variant d’Olot. S’han postulat com la garantia de la continuïtat del procés independentista i han volgut enviar un missatge a En Comú Podem. Jordà els ha dit que es podia intentar fer un referèndum pactat i vinculant però no es va fer perquè el govern central s’hi va negar fins en 15 ocasions. Ara, assegura, Esquerra ja ha passat pàgina i ha reiterat que “Barcelona serà la capital del nou estat”.