El Sismògraf comptarà amb diversos espectacles, les rèpliques, que ambientaran Olot a la prèvia i després del festival

El Sismògraf, el festival que detecta el moviment, i epicentre de la dansa a Catalunya, comptarà enguany amb diverses rèpliques, espectacles variats previs i posteriors al festival en si mateix. Les dues primeres tindran lloc el cap de setmana del 18 i 19 de març, amb dos espectacles, de Cesc Gelabert i Vero Cendoya respectivament, que relacionaran la dansa i el futbol. Les següents rèpliques seran posteriors al festival: la primera, el 8 d’abril, involucrarà alumnes de diversos centres educatius d’Olot, i el dia 21, es farà un espectacle que mesclarà la dansa amb la literatura de l’italià Erri de Luca.


Notícies relacionades:
– Una vintena de majors de 45 anys participen en els tallers de dansa contemporània del Teatre Principal, que culminaran amb un espectacle
– El Sismògraf integra els olotins en espectacles de dansa com ‘Las Muchas’ o l’Itinerari de Dansa al Parc
– El festival Sismògraf converteix Olot en la capital de Catalunya de la dansa contemporània