L’Ajuntament d’Olot inicia una campanya per fomentar el reciclatge durant l’època de Nadal

L’Ajuntament d’Olot inicia una campanya per fomentar el reciclatge durant les festes de Nadal, que és quan més es consumeix i, per tant, més residus es generen. El consistori olotí també ha posat en marxa una altra campanya per caracteritzar la recollida selectiva de les escombraries als barris de la ciutat.

Durant l’època de Nadal és quan més s’accentuen els hàbits de consum, cosa que augmenta la producció de residus. Segons l’Agència de Residus de Catalunya, els habitants en generem un 3% més per Nadal. És per aquest motiu que l’Ajuntament d’Olot ha iniciat una campanya per fomentar la selecció dels residus durant aquestes festes. Sota el lema ‘Per Nadal, a Olot, també TRIEM. Fen un regal al medi ambient’, el consistori olotí vol millorar la recollida selectiva a la ciutat. La campanya es farà amb anuncis als diversos mitjans de comunicació locals que hi ha la ciutat. De cara al 2016 l’ajuntament olotí també ha iniciat un estudi de caracterització de les escombraries per barris, per determinar en quins barris es recicla més i es fa de millor manera. Així, l’estudi permetrà reconèixer els barris en els que es recicla de manera més efectiva i també dur a terme campanyes centrades en aquelles zones on encara no es recicla prou.

Deixa un comentari