L’Olot aprova els pressupostos més alts de la història del club per ampliar la seva base social

La Unió Esportiva Olot va fer dilluns una junta oberta als accionistes del club; allà es va aprovar el pressupost de la temporada, que s’apropa al milió d’euros i augmenta un 30% els números de l’anterior exercici. L’objectiu del nou pressupost és ampliar la base social per aspirar a cotes esportives més elevades.


El 62% del capital social de la Unió Esportiva Olot es va reunir dilluns en una junta oberta només als accionistes, per a parlar de la situació del club i aprovar els comptes d’aquest curs. La junta directiva de la Unió Esportiva Olot es mostra satisfeta de la reunió, després de complir amb la promesa de mantenir el capital dels accionistes, però sobretot per aprovar el pressupost més alt de la història del club. Els números sobrepassen els 980.000 euros, un 30% més que l’anterior exercici, i que determinen que l’Olot és un dels clubs amb el pressupost més elevat de la Segona Divisió B. L’objectiu d’aquest increment és augmentar el número de socis de l’entitat. Malauradament, els resultats esportius de l’inici de temporada no ajuden a la captació de nous socis; segons el mateix president, Joan Agustí, cal augmentar la massa social per assolir nous reptes, però el començament de curs ha aigualit aquest objectiu.

La junta va comptar amb la participació de més de cinquanta accionistes, que també va aprovar el balanç de la temporada anterior.