El tennista en cadira de rodes Quico Tur explica les seves experiències vitals als joves dels centres educatius olotins

El tennista paralímpic Quico Tur ha passat dos dies impartint diverses xerrades motivacionals als joves dels centres educatius d’Olot, impulsat per la Fundació Tommy Robredo. Ahir va acabar les seves conferències a l’Institut Montsacopa, on més de cinquanta joves van escoltar la seva experiència. Tur, cinc vegades Campió d’Espanya de Tennis en cadira de rodes, i tres vegades participant als Jocs Paralímpics, és un dels atletes de referència en el tennis nacional. Els estudiants, així, van poder copsar de primera mà la història de superació i motivació de la vida d’aquest tennista en cadira de rodes.


Notícies relacionades:
– La Fundació Tommy Robredo rep el Premi a la Millor Iniciativa Social dels Premis Garrotxí de l’Any
– La Fundació Tommy Robredo prepara la 6a edició de l’Open Memorial Santi Silvas amb 38 tennistes i un miler d’escolars que visitaran les instal·lacions

Deixa un comentari