Els alumnes de l’Escola d’Art representen dades de la relació entre el centre i la ciutat d’Olot

Durant dos dies lEscola d’Art d’Olot ha estat realitzant un seminari transversal entre tots els alumnes del centre per tractar la representació de les dades. L’objectiu del projecte era recollir dades sobre la relació entre el centre educatiu i la ciutat d’Olot i representar-les de forma artística.


Gomets per indicar aquells estudis que els olotins creuen que s’imparteixen a l’escola d’art d’Olot, o les siluetes dels ciutadans en diferents colors en funció del grau amb el que persegueixen els seus objectius i repartits per edats. Són alguns dels projectes que han dut a terme aquest matí els alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot en el marc del seminari que anualment realitza el centre. Aquesta és una activitat que l’escola fa de forma transversal entre totes les especialitats que s’imparteixen al centre.

La temàtica del seminari era la representació de dades, no des d’un punt de vista infonogràfic, sinó amb una midada artística i espacial. Les dades que els alumnes de l’escola d’art han recollit fan referència a la relació del centre amb la ciutat: com la gent d’Olot percep l’escola i com l’escola percep Olot.  Per fer possible el seminari, l’escola ha convidat a l’estudi barceloní Domestic Data Streamers, que està especialitzat en la visualització de dades.

Així doncs, aquest matí, després de preparar el projecte, els alumnes de l’escola d’art, amb els professionals d’aquest estudi, han anat recollint les dades i representant-les gràficament en diferents muntatges pels carrers d’Olot.

 

Notícies relacionades:
– L’Escola d’Art i Superior de Disseny inaugura el curs amb el dissenyador Curro Claret