L’Hércules serà el rival de la Unió Esportiva Olot aquest diumenge a l’Estadi Municipal en l’últim partit de l’any

Després de la sorprenent derrota de la Unió Esportiva Olot la setmana passada contra el cuer, el Llosetí, l’equip garrotxí s’enfronta a un rival poderós, l’Hércules, tercer classificat. De totes maneres, els olotins voldran fer valdre el factor camp, en l’últim partit de l’any.


Aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda els aficionats al futbol tenen l’última cita de l’any a l’Estadi Municipal. L’any es tanca davant un rival d’entitat, l’Hèrcules, que ocupa la tercera posició a la taula amb deu punts més que l’Olot. L’equip garrotxí intentarà refer-se després del gerro d’aigua freda que va rebre a Lloseta en forma de derrota.

L’entrenador espera poder recuperar Perea, Dieguito i Djak Traoré. La setmana passada havia declarat unes intencions semblants, però admet que va pecar d’optimista. Amb el tancament de l’any, i després del partit de diumenge, Rodri es reunirà amb la direcció esportiva, per avaluar la trajectòria de l’equip fins ara i marcar la línia a seguir de cares a l’any que ve.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot cau per la mínima al camp del cuer de la categoria, el Llosetí, que encara no havia guanyat a casa seva (1-0)
– La Unió Esportiva Olot s’avança en el tram final a l’Hospitalet però acaba encaixant l’empat i segueix sense guanyar lluny de l’estadi (1-1)
– Un gol de falta directa de Sergio Ortiz al minut 89′ dóna la quarta victòria consecutiva a casa a la Unió Esportiva Olot

Deixa un comentari