El CEF Bosc de Tosca acomiada un any 2015 de somni remuntant el partit davant del Sant Gregori (2-1)

Els jugadors d’Albert Danés han rebut el primer gol del partit per un error en un servei de cantonada però s’han sobreposat gràcies a un penal a favor, a l’estratègia i al seu porter, que ha aturat una pena màxima a 10 minuts del final. L’any 2015, el de l’ascens a la Segona Catalana, acaba de la millor manera possible.

Partit igualat a Les Preses entre un Bosc de Tosca tranquil i un necessitat Sant Gregori, penúltim en la classificació. Els dos equips han intentat fer mal amb les seves armes, però el Bosc de Tosca és el qui ha tingut més control del joc i més ocasions en la segona meitat. Però tot ha passat, de fet, a la represa, ja que un error en la sortida del porter presenc ha acabat en gol visitant després d’un servei de cantonada sense aparent perill.

El gol ha fet mal als d’Albert Danés, però el que no et mata et fa més fort i en una acció de Xevi, el partit ha canviat quan el porter gironí ha comès penal sobre el mitjapunta local i Sergi, des dels onze metres, no ha perdonat i ha posat les taules al marcador.

Amb 15 minuts per davant, els garrotxins s’han crescut i han aprofitat el que tant bé se’ls dóna aquesta temporada, utilitzar l’estratègia. Una jugada de tiralínies ha deixat sol Sergi Amargant, que ha finalitzat una passada de la mort de Frank després del servei de falta. Abans, Sergi Grabalosa s’ha vestit d’heroi aquesta tarda per esmenar el seu error en el primer gol, i després de cometre penal sobre Aitor ha encertat en l’estirada i ha aturat la pena màxima salvant al seu equip.

Una victòria que deixa enfonsat al Sant Gregori i que ajuda al Bosc de Tosca a acabar un 2015 inoblidable en una zona molt còmode de la taula. El camp presenc ha estat un fortí en aquest inici de temporada, i només s’hi han deixat escapar tres empats, amb la victòria contra el líder com a bona prova de la seguretat dels grocs com a locals.

 

Notícies relacionades:
– CEF Bosc de Tosca i CE Besalú signen taules en el derbi garrotxí de la segona catalana de futbol (2-2)
– El CEF Bosc de Tosca derrota al AE Cornellà (2-1) i se situa a tan sols un punt de la promoció d’ascens en el dia de la seva presentació
– El CEF Bosc de Tosca empata a casa davant del Cassà (2-2), en un bon partit, i els d’Albert Danés encara no coneixen la derrota en aquest curs