El tió ha cagat aquest cap de setmana per als infants de diversos municipis garrotxins

Durant tot el cap de setmana hi ha diverses cagades del tió als municipis de la Garrotxa. Olot i Sant Joan les Fonts han organitzat aquest acte, per donar la benvinguda al Nadal i fer que els més petits hagin pogut avançar uns dies l’arribada del tió.

Aquest dissabte a la tarda, a la plaça major de Sant Joan les Fonts s’ha fet cagar el tió per 9è any consecutiu en un acte organitzat pels comerciants del poble. A més, els fons recaptats han anat a parar a la causa benèfica de la Marató de TV3. I els més petits ho han gaudit d’allò més perquè se’ls ha avançat l’arribada del tió i tots han pogut gaudir de l’arribada de Nadal.

Els infants rebien els obsequis que cagava el tió i, a més, un obsequi de l’associació de comerciants de Sant Joan. Un cop han tingut els regals, hi ha hagut coca i xocolata per a tothom.

Aquest diumenge a les cinc de la tarda, a Olot els infants també han pogut fer cagar el tió. El gegantí tronc ja havia arribat el dia 4 de desembre al Firal i l’Associació de Comerciants d’Olot ha instal·lat 600 tions de mida normal per als més petits.

Amb la música de Pep Puigdemont, els més petits han fet cagar el tió al Firal, obtenint un obsequi de l’ACO i gaudint des d’aquest cap de setmana del Nadal olotí.

cagada olot

Notícies relacionades:
– Centenars de nens i nenes fan cagar els 600 tions de l’Associació de Comerciants d’Olot