Ernest Bassols dimiteix com a entrenador del Besalú

Ernest Bassols ha dimitit com a entrenador del Besalú, després d’agafar les regnes de l’equip en substitució de Quique Beltran. Amb aquesta decisió el tècnic besaluenc espera sacsejar un equip que actualment ocupa el darrer lloc de la Segona Catalana.

Fotografia: Vadó Buch
Fotografia: Vadó Buch

El revulsiu de casa no ha sortit com s’esperava; l’entrenador Ernest Bassols havia firmat un inici de curs magnífic a la banqueta del juvenil del Banyoles, que ocupava la tercera posició de la seva lliga, quan va respondre a la crida dels seus companys del Besalú per intentar arreglar la situació del seu equip de tota la vida. El canvi, però, no ha donat resultats: el tècnic va arribar a la banqueta besaluenca a la jornada 9, en substitució d’Enric ‘Quique’ Beltran, que havia aconseguit 8 punts en 8 partits. Tot i un inici esperançador (victòria per 0 a 3 al camp del Sant Gregori), Bassols no ha pogut redreçar la dinàmica de l’equip, sumant quatre punts en les sis jornades que l’ha dirigit. El detonant de la dimissió va ser el darrer partit conra el Cassà, on els visitants van superar en tots els sentits el joc dels blanc-i-verds.

Segons el mateix Ernest Bassols, dimiteix perquè el seu joc “no ha quallat a l’equip”, i espera que la seva dimissió sigui un “sacseig” a la plantilla per remuntar la situació. També lamenta la mala sort que té el Besalú en l’actual temporada, on ha perdut tres futbolistes per lesions als lligaments del genoll, un fet que ha mermat el potencial de l’equip. Tot i així, Bassols és dels entrenadors que no busca excuses en la seva feina: considera que només s’ha imposat als seus rivals de forma intermitent (els partits contra Sant Gregori i Besalú i la primera mitja hora contra el Tordera) i aquest fet no es pot allargar en el temps per la posició que ocupa el Besalú a la lliga, cuer de la Segona Catalana.

La junta directiva està negociant en aquests moments la contractació d’un nou entrenador: de moment, David Cortés serà qui s’asseurà aquest diumenge a la banqueta del Besalú en el partit que l’enfrontarà a les 12 del migdia contra el Banyoles.