Joan Josep Mayans presenta el seu nou disc ‘A cal fuster hi ha novetat’

El músic olotí Joan Josep Mayans ha presentat aquest dissabte a la tarda el seu nou disc ‘A cal fuster hi ha novetat’. Es tracta d’un recull de poemes musicats per ell mateix: la tria lírica de Mayans es mou per poetes Marià Villangómez o Joan Salvat-Papasseit, però sempre amb textos sobre Nadal. L’autor olotí publica, així, el seu segon treball, sempre basat en musicar poesies, donant així també un cop de mà a la difusió de la literatura catalana, d’aquí la presència de Laura Borràs, directora de la Institució de les Llengües Catalanes, com a presentadora del treball, juntament amb el regidor de Cultura d’Olot, Josep Berga.

Notícies relacionades:
– El músic olotí Joan Josep Mayans presenta el recital de poemes ‘A Cal Fuster hi ha novetat’ al Teatre Principal d’Olot
– Joan Josep Mayans interpreta a Joan Teixidor i Edwart Estlin Cummings

x