Dues persones amb intoxicació lleu de monòxid de carboni en un domicili d’Olot

Dues persones han resultat intoxicades lleus per monòxid de carboni en un domicili al carrer Mestre Vives d’Olot, al barri de les Mates. Les dues persones han estat evacuades a l’hospital de Palamós -on hi ha disponible una cambra hiperbàrica per tractar-les-, degut al malestar resultant de la intoxicació, que, segons hipòtesi de Bombers, podria deure’s a la mala combustió de la caldera de l’habitatge, al número 11 d’aquest carrer. Els Bombers han rebut un avís d’incendi a les 18h de la tarda i han dut a terme les tasques sanitàries necessàries juntament amb els serveis del SEM. A l’indret dels fets s’hi han desplaçat dues dotacions de Bombers, el SEM i també la policia municipal d’Olot per socórrer les víctimes i tractar adequadament el cas.
Les dues víctimes han estat donades d’alta de l’hospital de Palamós de matinada després de ser tractades d’una lleu intoxicació.