El sènior femení del CB Olot cau davant l’Ipsi en un partit igualat que no es va decidir fins al darrer quart (67-73)

Un mal inici del darrer període va condemnar un bon Olot, que va lluitar tot el partit però va veure com l’Ipsi, un rival directe, s’enduia finalment la victòria de la capital de la Garrotxa. 


Partit igualat davant de dos equips de la mateixa lliga, que busquen quedar-se un any més a la Primera Catalana femenina de bàsquet. L’Ipsi arribava a Olot amb les mateixes victòries (3) que l’equip de Mònica Colomer, i es va notar qu va sortir a pista endollat i amb ganes d’endur-se un triomf important.

Al davant, però, s’hi va trobar una bona versió del CB Olot, que va estar tota l’estona en el partit. El marcador es va anar alternant a favor d’un i altre, i al final del tercer quart era d’empat, una bona mostra de com va anar l’encontre. Però una desconnexió olotina en l’inici del darrer període va condemnar a les garrotxines, que van veure com l’encert de les barcelonines arribava en el moment clau mentre que a l’altre cistella res volia entrar.

L’Ipsi va arribar a una distància de +11, i tot i la reacció local al final, el triomf va volar del pavelló olotí. El CB Olot és penúltim en la classificació, amb tres victòries i a dues de la salvació, un cop conclòs ja esportivament l’any 2015.

 

Notícies relacionades:
– El sènior femení del CB Olot comença la temporada amb mal peu a casa i cau derrotat amb contundència davant del CN Terrassa (32-66)