La Unió Esportiva Olot no és capaç de marcar però tampoc encaixa davant l’Hércules i suma un punt per tancar l’any 2015 (0-0)

En un partit avorrit i amb molt poques opcions de gol, el repartiment de punts ha estat just. El joc tàctic i el temor a perdre han condicionat un enfrontament fred que ha entregat un punt a cada equip, i d’aquesta manera la UE Olot passarà el Nadal fora de la zona de descens. 
La Grada escalfava l’ambient abans del matx amb els seus nous barrets, que han donat color a l’estadi, però amb el xiulet inicial, el fred ha tornat de seguida tan a les graderies com a la gespa. I és que Olot i Hércules s’han plantat molt bé en defensa i no han permès massa concessions en tota la primera meitat, on el millor en atac de l’Olot ha sortit de les botes de Perea.

Sana, abans del descans, ha engaltat una pilota a la frontal que ha picat al travesser, en la més clara del partit. Just després, Wilfred ha salvat al seu equip amb una mà prodigiosa evitant un gol per tot l’escaire. Aquestes dues ocasions feien pensar en una segona part més entretinguda, però el partit ha seguit finalment en la mateixa línia. L’Hércules, un rival poderós, ha posat en problemes l’Olot i ha apretat a l’inici de la represa, però Wilfred no ha tingut massa feina.

Aquest segon acte s’ha partit en dos i l’Olot ha dominat la part final, coincidint amb l’entrada al camp d’Uri Santos. Rodri volia anar a pel partit però finalment, amb l’entrada de Djack per Marcel, l’equip ha tancat línies i ha prioritzat no encaixar, tot i que amb Dieguito també s’ha pogut intimidar a la defensa alacantina. Un punt ensopit, el d’aquesta tarda, però que permet a l’Olot menjar-se els torrons en posicions de permanència, en el darrer partit del l’any 2015.

 

Notícies relacionades:
– L’Hércules serà el rival de la Unió Esportiva Olot aquest diumenge a l’Estadi Municipal en l’últim partit de l’any
– La Unió Esportiva Olot cau per la mínima al camp del cuer de la categoria, el Llosetí, que encara no havia guanyat a casa seva (1-0)
– La Unió Esportiva Olot s’avança en el tram final a l’Hospitalet però acaba encaixant l’empat i segueix sense guanyar lluny de l’estadi (1-1)