Set corals ofereixen el tradicional concert nadalenc dels cantaires olotins

La Sala el Torín d’Olot va acollir ahir al vespre el tradicional concert de Nadal de les corals olotines. Van ser 7 els grups de cantaires que hi van participat enguany, en un ambient nadalenc i amb centenars de persones al públic.

Set corals olotines han participat en el tradicional concert nadalenc que s’organitza a la capital garrotxina. Enguany ja fa més de 40 edicions que se celebra i s’ha estrenat ubicació, a la Sala El Torín. I set corals donen per molt: es va comptar amb corals més clàssiques, com la Coral del Casal de la Gent Gran, que també va treballar amb melodies nadalenques més modernes, o també el Cor Juvenil Gaia, que presenta un format diferent de la coral clàssica, combinant el cant amb la coreografia. També hi va participar el Gospel Cor Garrotxa, entre altres, per arrodonir un vespre de cant coral que és tota una tradició i denota la bona salut de la música a la capital garrotxina.

 

Notícies relacionades:
– Les corals olotines actuaran aquest cap de setmana a la sala El Torín

x