L’administració número 1 d’Olot reparteix gairebé 15 milions del Gordo de la Primitiva

L’administració número 1 d’Olot ha repartit ja 15 milions d’euros en el Gordo de la Primitiva. L’encertant va ser l’única persona a l’estat en marcar la combinació guanyadora d’ahir. Aquest premi ha caigut a Olot tan sols dos dies abans de la celebració del sorteig de la Loteria de Nadal.


En aquesta administració, la número 1 d’Olot, del carrer Sant Rafel és on es va segellar la combinació guanyadora de El Gordo de la Primitiva d’ahir. Aquest matí els ciutadans es paraven a observar el cartell que anunciava el premi i aprofitaven també per comprar alguna butlleta. L’afortunat, de qui es desconeix la identitat, va ser l’única persona a tot l’estat en marcar els números 4, 16, 23, 24, 31 i el 7 com a número clau. El premi que s’ha endut és de gairebé 15 milions d’euros.

Aquest Gordo de la Primitiva ha caigut a Olot tan sols dos dies abans del sorteig de la Loteria de Nadal, que es celebra demà. Aquesta administració olotina espera seguir amb la bona ratxa i poder donar algun altre premi demà.

 

Notícies relacionades:
– La llibreria Serra de les Planes d’Hostoles reparteix 139.272 euros de la Loteria Primitiva

x