La Loteria de Nadal reparteix el tercer i un cinquè premi a la Garrotxa

La Loteria de Nadal ha deixat dos dècims premiats a la Garrotxa. La llibreria Rosa de Sant Joan les Fonts ha venut un dècim del tercer premi, el 5.163, extret per màquina. El dècim està premiat amb 50.000 euros. L’administració Sant Jordi d’Olot, de la seva banda, ha venut un dècim d’un 5è premi, el 43.221, repartit també de màquina, i premiat amb 6.000 euros.

El tercer premi s’ha fet esperar. S’ha cantat a les acaballes del sorteig de Nadal. Es tracta del 5.163. Un dècim, premiat amb 50 mil euros, ha estat venut per màquina a la llibreria Rosa de Sant Joan les Fonts. A mig matí s’havia anunciat un altre premi que ha caigut a la Garrotxa. Es tracta d’un cinquè premi, el 43.221. Un dècim d’aquest número s’ha venut a Olot, concretament a l’administració Sant Jordi, la número 2 d’Olot. El dècim, premiat amb 6.000 euros, també havia estat repartit per màquina com ha estat el cas del tercer premi de Sant Joan.

En quatre Nadals, la Maria Àngels Gifra i la Laura Portas han venut també un tercer premi, un promig del que estan contentes.

Part del número 43.221 també ha tocat a Barcelona, Terrassa i L’Hospitalet de Llobregat. Vuit dècims s’han venut a finestreta en diferents localitat catalanes, entre elles, Terrassa, on l’han repartit dues administracions de loteria, en aquest cas, també per màquina.

 

Notícies relacionades:
– L’administració número 1 d’Olot reparteix gairebé 15 milions del Gordo de la Primitiva
– La llibreria Serra de les Planes d’Hostoles reparteix 139.272 euros de la Loteria Primitiva

x