Olot es bolca a comprar els torrons solidaris contra el càncer de la pastisseria Cacau

La pastisseria Cacau d’Olot ha iniciat aquest any una campanya de torrons solidaris, els beneficis dels quals van destinats a la Casa dels Xuklis i a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, dues associacions que treballen amb el càncer infantil. La iniciativa l’ha presa el pastisser Lluís Riera, el fill del qual va néixer amb aquesta malaltia.


Olot s’ha bolcat en ple per comprar torrons solidaris contra el càncer. Entre les quinze varietats de torró que elabora la pastisseria Cacau, enguany se n’ha ideat una de nova, de solidària: Cacau destina els beneficis extrets de les seves vendes a dues associacions que lluiten contra aquesta malaltia per un motiu molt proper: el fill del pastisser Lluís Riera va néixer amb càncer.

Afortunadament, el nen està bé i segueix el tractament per curar-se. I a més, l’èxit de la iniciativa ha sobrepassat qualsevol límit imaginable, i és que a través de les xarxes socials, el missatge ha calat i ha arribat arreu de Catalunya fins al punt que ha obligat al pastisser a augmentar molt el seu ritme de feina.

Veient l’èxit de la iniciativa, la pastisseria Cacau es plantejarà, un cop acabada la temporada nadalenca, de quina forma pot reeditar aquests torrons, que combinen dos bons sabors: el dels diferents tipus de xocolata que porten i el de la solidaritat.