Tallen sis mesos per obres el trànsit de vehicles i vianants pel pont de la travessera C-66 de Besalú

Aquest dimarts han començat les obres de reparació del pont de la travessera de Besalú, un fet que comporta el tancament del trànsit de vehicles i vianants per la infraestructura durant sis mesos. Les obres tindran un cost de prop d’1 milió 200 mil euros.


El pont vell ha cedit aquest dimarts el seu protagonisme a la seva passera paral·lela. El pont de la travessera C-66 que creua el Fluvià i dóna entrada al nucli urbà de Besalú per la seva vessant oriental, ha quedat tallat al pas de vehicles i vianants per obres. L’execució dels treballs durarà sis mesos, i el pont haurà de romandre tancat durant aquest temps. Els habitants del municipi creuen que el tall no els afectarà, malgrat que obligarà canviar de rutines als que el travessen de forma habitual.

Les obres del pont de Besalú rehabilitaran els arcs de l’estructura, i ampliarà la seva calçada per garantir la seguretat de vehicles i vianants, deixant una sola vorera amb un ample d’un metre i mig. Els treballs tenen un cost aproximat d’1 milió 200 mil euros.

 

Notícies relacionades:
– Comencen les obres de rehabilitació del pont de la C-66 de Besalú, que duraran sis mesos
– Adjudicades per 1,2 milions d’euros les obres de rehabilitació del pont de la C-66 a Besalú
– Oberta la licitació per 1,4 milions d’euros de les obres de rehabilitació i millora del pont de la C-66 a Besalú

Deixa un comentari