Finalitzen les obres de pavimentació de l’aparcament de l’escola de Sant Roc d’Olot

Aquesta setmana han finalitzat les obres de millora de l’aparcament de l’Escola de Sant Roc, que dóna servei als usuaris del centre i de les pistes d’atletisme d’Olot. Les obres han tingut un cost de més de 86.000 euros, i s’han fet en col·laboració amb el Parc Natural, per integrar-lo amb l’entorn.


Durant les darreres tres setmanes s’ha condicionat l’espai de l’aparcament públic de Sant Roc que dóna servei al centre educatiu i als usuaris de les pistes d’atletisme. Feia temps que es reclamava una millora de la zona, perquè l’espai era de terra i ocasionava molèsties als que hi aparcaven.

L’obra s’ha fet amb coordinació amb el Parc Natural per integrar l’aparcament amb la zona; per aquest motiu s’hi ha posat paviment de formigó d’àrid basàltic, amb arbrat i punts de llum, i s’ha estructurat les places d’aparcament disponibles, amb les canalitzacions corresponents. Aquesta és la darrera actuació del Pla d’Asfalts, juntament amb l’actuació que es duu a terme a la Ronda Fluvià: en quatre anys s’hauran destinat 1.600.000 euros a aquest pla, i ja s’està redactant el de la legislatura vigent, que s’iniciarà amb actuacions al carrer Macarnau d’Olot, millorant les canonades existents.

L’aparcament de Sant Roc té 34 places disponibles, repartides en els 1.500 metres quadrats de l’espai. Els treballs han tingut un cost de 86.000 euros.