Augmenten les opcions per no haver de cuinar durant les Festes de Nadal

Per aquestes dates qui no vol cuinar a casa té opcions per menjar a fora. És per això que els restaurants que obren aquests dies es preparen per oferir els àpats de Nadal. És el cas del Restaurant del Mig, que canvia la carta per aquests dies. I on augmenta la demanda pels dies més assenyalats és en les empreses de càtering. Els qui ofereixen aquest servei han vist com cada any s’incrementa un 20% la seva activitat.

Amb els àpats de Nadal apareix un dilema a la majoria de llars: qui cuina? Per a resoldre aquesta qüestió creix de forma anual les opcions de comprar menjar fora de casa. Un exemple en són els serveis de càtering, que veuen com any rere any augmenta la demanda un 20% a les seves cuines per aquestes dates. Per la professionalitat d’aquestes empreses, els plats acostumen a sorprendre per la seva excepcionalitat, fet que deixa a l’amfitrió sempre en bona posició. El sistema per a poder gaudir d’aquests preparats és ben senzill, i tot el menjar està a punt per servir els mateixos dies 24 i 25 de desembre.

Qui també canvia la seva rutina aquests dies són els restaurants, que es preparen per oferir àpats durant gran part de la festivitat. És el cas del Restaurant el Mig d’Olot, que canvia alguns dels plats que ofereix als clients introduint receptes nadalenques, com Sopa de Galets o guisats de Nadal. El Restaurant el Mig obre, per exemple, el dia de Sant Esteve. Tot i això, el més important de les festes és asseure’s al voltant d’una taula en bona companyia.

 

Notícies relacionades:
– La Plaça Mercat d’Olot incrementa les vendes un 20% respecte de les passades festes de Nadal