El CPA Olot dóna un centenar dels antics mallots del club a l’Equipo de Patinaje Artístico Pinar del Rio de Cuba

El CPA Olot ha acabat el 2015 amb una acció solidaria. Enguany els patinadors de l’entitat han estrenat un nou mallot, més actual i elegant, de manera que els anteriors havien quedat obsolets. És per aquest motiu que el Club de Patinatge Artístic d’Olot ha lliurat un cenentar dels antics mallots al Equipo de Patinaje Artísitco Pinar del Rio. Aquest és un club cubà modest i faltat de recursos, que ha rebut l’obsequi del CPA Olot amb emoció, agraïment i admiració cap al club que ha estat nou vegades campió del món.

Notícies relacionades:
– Les patinadores del CPA Olot reben una calorosa i emocionant acollida a l’Ajuntament de la ciutat
– El CPA Olot afegeix el Mundial de Cali (Colòmbia) al seu espectacular palmarès i assoleix el seu novè títol mundial amb una gran execució de la coreografia ‘Sobreviure’