Ja estan obertes les inscripcions per la 8a Marxa Nadalenca d’Olot, que es celebrarà el 10 de gener

A Olot ja s’ha presentat una nova edició de la marxa més divertida de la ciutat: la marxa nadalenca. Es celebrarà el diumenge 10 de gener, i com sempre tindrà tres recorreguts per fer-la apta per a tothom qui hi vulgui participar, inclosa la gent gran i les persones amb discapacitats físiques.

El Museu dels Sants d’Olot tornarà a ser el punt de sortida de la Marxa Nadalenca de la Ciutat que es celebrà el dia 10 de gener. Com ja és habitual, hi haurà tres recorreguts, el normal, un per a la gent gran i un altre per a les persones amb cadires de rodes o mobilitat reduïda per tal que tothom pugui participar de l’activitat.

En aquesta 8a edició de la marxa, també es tornarà a col·laborar amb Càritas Garrotxa. Del preu de la inscripció, que és de 7 euros si es fa anticipadament o 9€ si s’inscriu el mateix dia de la cursa, es donarà un euro per participant a Càritas. Com ja es va fer en la passada edició, els diners de la marxa aniran destinats al Centre de Distribució d’Aliments.

Aquest any, les primeres persones que s’inscriguin rebran uns guants d’obsequi. Les inscripcions anticipades ja estan obertes. Es poden fer fins el dia 8 de gener a través de la pàgina web de la marxa, o a les botigues Koa, Aresta Esports, Font Base Esports i també a l’Oficina de Truisme d’Olot.

 

Notícies relacionades:
– Al voltant de 500 persones participen a la 7a Marxa Nadalenca d’Olot
– La Marxa Nadalenca se celebrarà diumenge amb la possibilitat de participar en un concurs d’Instagram

x