Les Preses torna a gaudir del concert de Nadal d’una renovada Coral Puigsacalm

La Coral Puigsacalm de Les Preses ha tornat a celebrar el concert de Nadal després de diversos anys sense fer-ho. Ha tingut lloc aquest migdia a l’església del poble, que s’ha omplert per escoltar el cant de nadales de la coral, que ha passat per un moment de transició, després que la directora des de feia 25 anys, Rosa Fluvià, decidís deixar-ho. La nova directora és la presenca Anna Planellas, que ha fet arribar aire fresc a la coral, a la qual han arribat també nous cantaires. Amb la recuperació del concert de Nadal, la coral Puigsacalm ha presentat a la nova directora i espera començar una nova etapa amb nous projectes per tirar endavant en els propers mesos. En aquest concert s’ha pogut veure el primer: a més de les nadales més tradicionals, també s’hi ha pogut escoltar una composició de la nova directora.

Notícies relacionades:
– La Coral Puigsacalm presenta el seu CD pel seu 25è aniversari a Les Preses
– La Coral Puigsacalm de les Preses va actuar diumenge a la missa televisada de RTVE Catalunya

x