Milers de visitants admiren el Pessebre Vivent de Joanetes en la seva 25a edició

Milers de persones han visitat el pessebre vivent de Joanetes en la seva 25a edició, al llarg del quilòmetre de recorregut del pessebre, tot gaudint de les escenes que els 400 figurants han confeccionat per fer un espectacle únic.


En el seu 25è any d’història, el pessebre vivent de Joanetes ha tingut tant èxit com sempre. Milers de persones han recorregut els últims 3 dies el quilòmetre d’escenes enmig d’aquest singular poble de la Vall d’en Bas, que en ocasió de l’esdeveniment, s’ha tornat a vestir de gala gràcies als nombrosos figurants.

Aquest any, a més, s’ha pensat especialment en la comoditat dels espectadors, ja que s’ha ampliat la zona de pàrquing. La massiva assistència de l’any passat, amb visitants d’arreu de Catalunya, ha fet que l’organització hagi optat per aquesta mesura per facilitar les coses davant l’aglomeració de gent.

El pessebre, per la seva banda, ha mostrat les tradicionals escenes religioses i costumistes de la Garrotxa: carboners, confiters, fusters, ferrers… Un centenar de diorames vius, representats per fins a 400 figurants i actors, a més d’una quarantena de caps de bestiar. Entre tots, han permès que per 25a vegada, Joanetes hagi pogut oferir aquest fantàstic pessebre vivent, dels que més renom tenen a molts quilòmetres a la rodona.

 

Notícies relacionades:
– El Pessebre Vivent de Joanetes celebra 25 anys renovant el recorregut i afegint noves escenes
– El pessebre vivent de Joanetes ampliarà la zona d’aparcament esperant repetir l’assistència de l’any passat
– El Pessebre Vivent de Joanetes tanca portes amb un total de més d’11.000 visites

x