Unes 200 persones assisteixen a la presentació del llibre ‘El patrimoni volcànic i geològic de Sant Joan les Fonts i el seu aprofitament’

Aquest diumenge a la tarda s’ha presentat el llibre ‘El patrimoni volcànic i geològic de Sant Joan les Fonts i el seu aprofitament’, de Manel Soler i Josep Oliveras.  Unes 200 persones han assistit a la presentació al monestir de Sant Joan per conèixer aquest treball de recerca dels dos investigadors locals. Soler i Oliveras plasmen en el llibre la relació entre el ric patrimoni volcànic de Sant Joan les Fonts i la seva gent, que han conviscut en el mateix entorn durant segles. Soler i Oliveras presenten una publicació més arrelada al món local, així com ho van ser els llibres sobre les fonts de Sant Joan les Fonts o els masos del mateix municipi.

Notícies relacionades:
– ‘Les 256 fonts de Sant Joan les Fonts’ és el nou llibre de Manel Soler i Josep Oliveras
– Editorial Oliveras edita un llibre sobre la història dels masos i les fonts de Riudaura fins al segle XVIII
– L’Editorial Oliveras i l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts publiquen la més àmplia documentació sobre els masos del municipi feta fins al moment

Deixa un comentari