ADRINOC organitza diverses jornades a la Garrotxa per informar sobre la nova convocatòria d’ajuts Leader 2016

La nova convocatòria d’ajuts Leader 2016 per a la diversificació de l’economia rural s’obrirà en breu. Els ajuts, finançats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural, el FEADER, són subvencions a fons perdut per a la creació, ampliació i/o millora de negocis situats en l’àmbit territorial d’ADRINOC, i poden suposar un ajut d’un 25% a un 40% de l’import de la inversió. A fi de donar a conèixer a totes les empreses del territori els detalls d’aquesta nova convocatòria, el proper mes de gener es duran a terme diverses jornades informatives a diversos municipis de l’àmbit d’actuació d’ADRINOC. El 12 de gener a les 10 del matí se celebrarà la primera d’aquestes jornades a la sala de Plens de l’Ajuntament de Bianya. El mateix dia es faran també al bressol de Besalú. Li seguiran el dia 13 les Planes d’Hostoles, i el 14, Santa Pau i Olot. Les empreses que vulguin rebre més informació, assessorament personalitzat i presentació de sol·licituds han de dirigir-se a ADRINOC, a l’Avinguda Onze de Setembre, 22 d’Olot, a la segona planta del Consell Comarcal de la Garrotxa. També poden informar-se a través del telèfon 972 27 16 00.


Notícies relacionades:
– La jornada informativa organitzada per d’ADRINOC dóna a conèixer el nou portal web de la Generalitat amb totes les ajudes de la Unió Europea
– ADRINOC organitza una jornada sobre les estratègies de millora del desenvolupament local