La Marató de Donants de Sang 2.0 vol incentivar la donació de joves entre 25 i 35 anys

El Banc de Sang i Teixits vol captar donants de sang més joves. Entre les persones de 25 i els 35 anys hi ha un important caiguda de donacions i per això volen captar-los a partir de campanyes com la Marató de Donació de Sang 2.0, en què l’objectiu és aconseguir 7.000 nous donants. En aquesta campanya, que a Girona es centrarà a l’Hospital Josep Trueta, hi participaran els membres l’Associació de Donants de Sang de la Garrotxa, que aniran a fer de voluntaris.

Del 15 al 22 de gener el Banc de Sang i Teixits celebra un any més la Marató de Donants de Sang 2.0. les dates coincideixen amb l’època en què menys donacions rep el banc, ja que durant les festes de Nadal, el volum de donants baixa de forma important. De tota manera, el principal objectiu d’aquesta campanya és captar a nous donants més joves.

A més, en aquesta marató cada dia hi haurà persones que per diversos motius han rebut sang i explicaran a la gent la importància de les donacions. Durant la setmana de la Marató de Donants es podrà anar a donar sang a l’hospital Josep Trueta de Girona. Una vegada s’hi hagi col·laborat, es pot participar en la campanya penjant fotos a les xarxes socials amb l’etiqueta #MaratoDonantsCAT.

 

Notícies relacionades:
– Nova campanya de donació de sang a Olot aquest cap de setmana
– Tortellà dedica una escultura de Liberto Nogué als donants de sang del municipi
– La 7a Marató de Sang d’Olot aconsegueix gairebé 1.300 bosses en una jornada intensa a l’Hospici