Alba Oliveras i Irene Solé són noves ambaixadores d’Olot a Dubai i Liverpool respectivament

Alba Oliveras i Irene Solé són les dues noves ambaixadores d’Olot. Ahir van firmar el llibre d’honor de la ciutat i van assistir al primer consell d’ambaixadors que s’ha fet a la ciutat, amb l’objectiu de compartir la visió que cadascun d’ells té des dels seus països de residència.

Olot ja té dues noves ambaixadores. Són Alba Oliveras resident a Dubai, als Emirats Àrabs Units, des de fa 6 anys i mig, i Irene Solé, que des de fa més d’un any està vivint a Liverpool, a la Gran Bretanya. Amb elles dues, ja són 17 els olotins i olotines que representen la ciutat arreu del món. Des de que el 2012 es va posar en marxa el programa dels ambaixadors, no s’havien trobat mai tots junts, és per aquest motiu que ahir l’Ajuntament d’Olot va organitzar una trobada per compartir la visió que cadascun d’ells té de la ciutat des dels seu lloc de residència. Per a Carles Bosch, un dels primers ambaixadors olotins, l’experiència que tenen tots ells a l’exterior pot servir per donar idees a la ciutat de com millorar. La trobada es va fer coincidint amb les vacances de Nadal, aprofitant l’estada que bona part dels ambaixadors realitzen aquests dies a Olot.

 

Notícies relacionades:
– Francesc Artigas, resident a Santiago de Xile, és el 13é ambaixador d’Olot al món
– Amèlia López i Aniol Salvador són nous ambaixadors de la ciutat d’Olot a l’estranger
– La matemàtica Elisabet Canalias i l’entrenador de waterpolo Joan Lluís Albella han estat elegits nous ambaixadors de la ciutat d’Olot

x