L’Ajuntament de la Vall d’en Bas celebra la jornada de portes obertes al Museu del Camp abans d’obrir-lo al gener o al febrer

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas ja ha dut a terme la jornada de portes obertes per tal de mostrar les obres de l’edifici del museu del camp als veïns del municipi. Les persones que s’hi van acostar, van tenir l’opció de fer una visita guiada per les instal•lacions, i conèixer més de prop els espais que s’obriran al públic a principis d’any 2016. En aquesta jornada, han visitat el museu del camp més de 200 veïns de tots els pobles de la vall i d’edats diverses. Pilar Fabregó, regidora de cultura, ha explicat que “la majoria de les persones que han visitat les instal•lacions s’han sorprès de la magnitud de l’edifici. El que més ha agradat ha estat la sala de l’auditori, que es reorganitzarà per poder encabir també obres teatrals o concerts de petit format. La inauguració oficial de l’equipament es preveu al gener o al febrer, en funció de com avancin petits detalls de les exposicions, segons ha informat l’alcalde, Lluís Amat. L’equip de Govern té la intenció d’obrir tres de les sales de l’equipament. Aquestes seran una sala permanent i una de temporal, a més de l’auditori.

Notícies relacionades:
– La Vall d’en Bas desencallarà els projectes del Museu del Camp i el centre de serveis per a la gent gran a partir del gener

x