Una campanya de la Policia Municipal d’Olot ajuda a construir un pou d’aigua potable al Senegal

La Policia Municipal d’Olot ha ajudat a fer possible la construcció d’un pou d’aigua potable al Senegal. La campanya per construir aquest pou es va iniciar amb motiu del 125è aniversari dels agents olotins, i ha comptat amb l’ajuda de la Policia Municipal de l’Escala. Els dos cossos van recaptar els 6.000 euros necessaris per l’obra, feta al sud-est senegalès, gràcies al treball de l’Associació de Cooperació pel Desenvolupament de Bantadicori.

Notícies relacionades:
– La Policia Municipal d’Olot fa una exhibició de gossos policia amb altres policies municipals de Catalunya en motiu del seu 125è aniversari
– La Policia Municipal d’Olot celebrarà els 125 anys de la seva creació amb activitats per la ciutadania
– La Policia Municipal d’Olot recull fons per construir un pou al Senegal