El programa Salut i Crisi del Dipsalut ha donat feina a una 80 de persones des del 2014

Una vuitantena de persones, un 80% dels quals estaven a l’atur, han pogut estar treballant des de principis de 2014 i fins a la tardor d’aquest any gràcies al programa Salut i Crisi del Dipsalut. Són les dades del balanç del programa que es van presentar ahir a Girona. Tot i així es calcula que encara es podria ocupar a 180 persones més en la convocatòria que està vigent, fins a finals de 2016. El programa Salut i Crisi suposa que el Dipsalut incentivi a les empreses a contractar persones sense feina, aportant fins al 100% del salari en alguns casos durant el primer any, i reduint la quantitat si es manté la contractació al llarg dels anys. La majoria dels ocupats són homes majors de 30 anys, amb fills a càrrec, mentre que les activitats econòmiques que més han ocupat són el comerç i la indústria agroalimentària. El programa ajuda a complementar la nova línia d’acció de la Diputació, que acaba d’integrar l’àrea d’acció social al Dipsalut.


Notícies relacionades:
– El Dipsalut destinarà 700.000 euros a la creació de llocs de treball dins el programa Salut i Crisi
– Prop de 43.000 gironins s’han beneficiat del programa Salut i Crisi del Dipsalut