Els Reis Mags visitaran els nens i nenes que vagin a veure Els Pastorets d’Olot aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana el teatre de l’Orfeó Popular Olotí tornarà a acollir la representació de ‘Els Pastorets d’Olot’. En les passades representacions d’aquest 2015, el pati de butaques d’aquesta entitat olotina s’ha omplert i per a les dues representacions que encara queden hi ha un al·licient afegit: els Reis d’Orient visitaran tots els nens i nenes que vagin a veure l’obra.

Els Pastorets de l’Orfeó Popular Olotí mantenen l’essència dels Pastorets d’Olot tradicionals, però també incorporen al·licients per resultar més atractius als espectadors. És el cas de la visita dels Reis Mags. Ja l’any passat Ses Majestats van visitar el pati de butaques de l’orfeó un cop acabada la representació per saludar i repartir caramels a tots els nens i nenes. Aquest any ho tornaran a fer acompanyats de patges al final de les dues les representacions de l’obra que es faran aquest cap de setmana, tant dissabte com diumenge, a les 7 del vespre. Aquesta és una funció tradicional olotina, dirigida per Marta Puig, que cada vegada és més popular entre els olotins, però també els de fora.

Com cada any, als Pastorets d’Olot s’hi ha realitzat petits canvis. Enguany s’han renovat alguns vestuaris com ara els del Sant Gabriel i els àngels petits i s’ha millorat l’escenografia.

Per a les funcions d’aquest cap de setmana encara queden entrades disponibles. El passat cap de setmana, l’Orfeó Popular Olotí ja va dur a terme dues representacions dels pastorets, i en totes dues es van esgotar les entrades.

 

Notícies relacionades:
– Els dies 26 i 27 l’Orfeó Popular Olotí representarà ‘Els Pastorets d’Olot’
– Els Pastorets de l’Orfeó Popular Olotí amplien les funcions i es representaran aquest vespre i també els dies 3 i 4 de gener